Представете си, че предлагате брак на любимия човек, докато летите

...
Представете си, че предлагате брак на любимия човек, докато летите
Коментари Харесай

Предложение за брак… около Луната?

Представете си, че оферирате брак на обичания човек, до момента в който летите към Луната! Романтичното пътешестване ще бъде допустимо от пролетта на 2022 година

Съвсем тематично, песента на Франк Синатра Fly Me To the Moon („ Отведи ме до Луната” в най-свободен превод) ще слушат влюбените, до момента в който летят над лунната повърхнина. Идеята да предложиш брак в Космоса е на французина Никола Гаро, притежател на брачна организация.

„ С жена ми гледахме кино лентата " Аполо 13 " и тя ме попита дали от обич бих й подарил Луната. Има подобен израз на френски език. Аз съм инженер по аеронавтика, по тази причина незабавно се свързах с американски експерти, които приготвят галактически туристи”, споделя той.
Снимка: bTV
Луксът да предложиш брак към Луната ще коства 125 милиона евро. Желаещите ги чака 12-седмична подготовка в галактическия център " Кенеди ", Флорида. Капсулите с влюбените ще бъдат изстрелвани от „ Кейп Канаверал”. Траекторията на полета ще е като на " Аполо 8 " – първата пилотирана задача, достигнала лунна орбита.

„ 3 дни след изстрелването капсулата с двамата влюбени ще бъде на 200-300 километра над лунната повърхнина. Това е задоволително близо, с цел да се любуват на големите кратери”, изяснява инженерът и експерт по брачни церемонии.

Първите клиенти на Никола Гаро евентуално ще са от Съединените щати, Япония, Англия, Германия или Франция –в топ 5 на страните с най-вече милионери.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР