Представената справка от ДАНС е един литературен разказ с предположения

...
Представената справка от ДАНС е един литературен разказ с предположения
Коментари Харесай

Надежда Йорданова нарече справката на ДАНС “литературен разказ”

Представената информация от ДАНС е един книжовен роман с догатки в границите на 3 страници. Тя не удостоверява по подобаващ ред обстоятелства и доказателства, които попадат в хипотезите на избор кодекс.

Това съобщи някогашният правосъден министър Надежда Йорданова след съвещанието на Висшия административен съд по проблема с машините за гласоподаване.

“Ние вършим всички старания да бъдат предпазени правата на българите гласоподаватели ”, добави още тя.

Според Васил Пандов, който също показа жалбата на ПП-ДБ в съда, прокуратурата е органът, който би трябвало да реши дали има нарушавания. Той още веднъж повтори думите на премиера, че на този стадий отчетът на ДАНС е манипулативен. Ако има изговаряне на способен орган, в тази ситуация прокуратурата, тогава ще вземат своето решение.

“Няма да участваме в тази режисура ”, сподели Пандов.

“Видеозаснемането е наложителна част от процедурата по засвидетелствуване на машините ”, това съобщи по-рано през днешния ден заместник-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов, който стана причина ЦИК да анулира машинния избор в неделя.

Това се случи, откакто в отчет на ДАНС се разказват дейности на зам.-министъра на електронното ръководство.

„ Справката на ДАНС от 26 октомври е цялостна с непроверени и погрешни изказвания за работата ми по финалното тестване преди удостоверяването на машините “, написа в своята позиция Стойнов.

Още вести четете в категорията ни България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР