Представен през януари 2021 г., седанът M5 CS с мощност

...
Представен през януари 2021 г., седанът M5 CS с мощност
Коментари Харесай

823 коня за новото BMW M8 Competition

Представен през януари 2021 година, седанът M5 CS с мощ 635 конски сили се трансформира в най-мощния сериен модел в историята на марката. Под капака на това BMW има модифициран V8 4.4 турбо мотор, който се употребява на редица други коли на марката. И, както потвърждават експертите от студиото Manhart, той е в положение да достави доста по-висока мощ. Това обаче изисква доста безценен набор от нови елементи за мотора.
`823

В случая моторът S63B44, който се употребява и при кросоувърите X5 M и X6 M, разполага с нов турбокомпресор и интеркулер, въглероден всмукателен тракт и изпускателна система от неръждаема стомана. Благодарение на тези детайли мощността на мотора е увеличена до впечатляващите 823 конски сили, а въртящият миг - до 1070 нютон метра. Но това не е всичко.
`823

В допълнение към модификациите по мотора, Manhart предлага черна радиаторна решетка, аеродинамичен комплект за каросерията от въглеродни нишки, 21-цолови джанти Manhart Spider и набор от регулируеми пружини KW за по-добро ръководство. Интериорът на автомобила е с нов волан с алкантара и е гарниран с карбонови вложки.
`823

Специалистите от Manhart освен вършат BMW M8 Competition по-мощен, само че и трансформират името му на MH8 800. И не всеки може да стане притежател на подобен автомобил. Цената на модификациите не се разкрива, само че е известно, че ще бъдат направени единствено 10 копия от MH8 800 - матово синята спортна кола, показана на фирмените фотоси, е с номер 5, т.е. половината от дерийта към този момент е направена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР