Предстартовата Треска за Оскари“ превзема филмовия канал KINO NOVA, месец

...
Предстартовата Треска за Оскари“ превзема филмовия канал KINO NOVA, месец
Коментари Харесай

Селекция от най-доброто кино в „Треска за Оскари“ по KINO NOVA

Предстартовата „ Треска за Оскари “ завладява филмовия канал KINO NOVA, месец преди най-бляскавото кино събитие в международен мащаб. За поредна година феновете ще имат опция да се насладят на първокласна селекция от отличени продукции от Американската академия за кино изкуство. Всеки ден от 28 февруари до 27 март в 21:00 ч. емблематичната акция на KINO NOVA ще предложи 28 хитови кино лентата, 5 от които премиерни.

Старт на „ Треска за Оскари “ довечера от 21.00 ч. ще даде дебютът на епичната драма „ Завръщането “ с три награди „ Оскар “, един от които и за холивудския любим Леонардо ди Каприо . Зрелищно галактическо преживяване ще предложат „ Пазители на галактиката “ във вторник, в сряда вниманието ще прикове престъпният роман „ Поверително от Ел Ей “, а в четвъртък следва същинско премеждие с „ Карибски пирати: Проклятието на черната перла “. На 4 март Брад Пит ще опита да разкрие природата на човешкото битие в премиерния филм с номинация за „ Оскар “ – „ Към Звездите “. През уикенда мощни страсти ще предложат още „ Доктор Стрейндж “ и „ Блейд Рънър 2049 “.
 Треска за Оскари NOVA
Втората седмица на акцията стартира с паметната лента „ Боен клуб “ от режисьора Дейвид Финчър на 7 март. Ансел Елгорт ще се трансформира в надарен водач на незаконен необут в премиерното заглавие „ Зад кормилото “ на 11 март от 21:00 ч. Сред заглавията, които феновете ще могат да видят, попадат и приключенията на най-известния английски разузнавач Джеймс Бонд в „ 007 координати: Скайфол “ на 12 март, както и завоювалите три награди „ Оскар “ екшън-приключения на „ Черната пантера “ на 13 март.

Първокласното кино преживяване продължава с епичния край на галактическата сага „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “ на 14 март, а във вторник (15 март) почитателите на комиксовия род ще могат да се насладят на „ Отмъстителите: Война до безкрайност “. Хитовата премиера в третата седмица, която „ Треска за Оскари “ ще предложи на киноманите, е трагичният трилър с „ Вътрешен град “ . В основните функции на 18 март от 21.00 ч. ще влязат Дензъл Уошингтън и Колин Фарел.

В последната седмица на емблематичната акция феновете следва да видят още „ Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител “ на 22 март, класиката по автентичен случай „ Хвани ме, в случай че можеш “ на 23 март и екранизацията на бестселъра на Джилиан Флин „ Не казвай довиждане “ с присъединяване на Бен Афлек и Розамунд Пайк. На 26 март от 21.00 ч. следва и забележителната история на английската рок група Queen и неповторимия им вокалист Фреди Меркюри в спечелилия 4 награди „ Оскар “ премиерен филм „ Бохемска рапсодия “ .
 Бохемска рапсодия NOVA
Бляскав завършек на акцията ще постави филмовото събитие на годината – церемонията по връчването на 94-те награди „ Оскар “, която ще се излъчва непосредствено по KINO NOVA в нощта на 27 против 28 март . Кои ще бъдат огромните спечелили, следва да стане ясно напълно скоро, а до тогава феновете ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката с извънредни изявленията и репортажи по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР