Предсрочно освободеният от затвора Джок Полфрийман ще остане в дома

...
Предсрочно освободеният от затвора Джок Полфрийман ще остане в дома
Коментари Харесай

Джок Полфрийман остава в дома за настаняване в Бусманци до решението на съда

Предсрочно освободеният от пандиза Джок Полфрийман ще остане в дома за краткотрайно настаняване в Бусманци до момента в който няма решение на съда, последвано от настояването на основния прокурор, сподели заместник-вътрешният министър Стефан Балабанов. Той добави, че друга причина австралиецът да не бъде освободен е неговата лична сигурност, написа 24 часа.
До нощес във вътрешното министерство не са постъпвали документи от австралийските управляващи, които да разрешат свободното напредване на Полфрийман и напускането му на дома за краткотрайно настаняване.
Заместник-правосъдният министър Николай Проданов разяснява, че даже при напускането на пандиза преди ден, австралиецът се е държал нападателно, като с това се потвърждавало и държанието по време на престоя му в пандиза. Проданов позволи, че съставът на апелативния съд освободил Полфрийман от пандиза е бил измамен от някои обстоятелства - да вземем за пример приключеното от него отдалечено висше обучение. За това нямало никакви документи с изключение на електронни информации, които можело елементарно да бъдат манипулирани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР