Предсрочните избори са като фишинг атаки, които опитват да откраднат

...
Предсрочните избори са като фишинг атаки, които опитват да откраднат
Коментари Харесай

Христо Мутафчиев: Има всеобщо отчаяние - то е натрапено от липсата на редовен кабинет

" Предсрочните избори са като фишинг офанзиви, които пробват да откраднат гласовете ни. Аз обаче не се окачам на тях, имам мои убеждения, вървя да гласоподавам точно правилен на тях. Това сподели в студиото на „ Офанзива ” с Любо Огнянов артистът Христо Мутафчиев, ръководител на Съюза на артистите в България.

" Проблемът е, че не мислим преди изборите. Започваме да мислим какво ще вършим след тях, откакто към този момент сме избрали. Предлагам вместо да гласоподават държавно управление на четири години, да е на всеки шест месеца. Така най-малко всичко ще е законно. Има всеобщо обезсърчение - то е натрапено от неналичието на постоянен кабинет, който да мисли в вероятност. Театърът за мен тъкмо по тази причина е изцелението ”, съобщи той.

Според него специалността инфлуенсър най-лесно доближава до младата публика. „ Много актьори се популяризират в обществените мрежи, най-много в бързите като TikTok. Актьорите да вземем за пример желаеме да излъжем благородно публиката, а тя да остане удовлетворена от това. Ние нямаме задни мисли, нито филтри ”, разкри Мутафчиев.

По думите му е било потрес да чуе за злоупотреби в театрите. Дори се е почувствал омерзен. „ Схемаджиите, хората, които източват пари, не се намират единствено в нашата сфера. Те са разбрали, че сигурни са единствено заплатите в държавния бранш, по тази причина са си споделили, че ще назначат фиктивно няколко души. А те, от своя страна, връщат възнагражденията на театъра, който регистрира доход на страната ”, уточни той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР