„Предсрочни избори в този момент ще доведат до прегрупиране на

...
„Предсрочни избори в този момент ще доведат до прегрупиране на
Коментари Харесай

Михаил Миков: Трябва да се изчака до редовните избори през март

„ Предсрочни избори в този миг ще доведат до прегрупиране на ръководещото болшинство. Готовността за подобен избор надали е налице в другите партии. Следват много тежки стопански и обществени процеси и това от своя страна вещае една не изключително лека зима. " Това съобщи пред " Здравей, България " по " Нова телевизия " някогашният водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков. Според него би трябвало да се изчака търпеливо да дойдат постоянните избори и тогава на хората да бъде препоръчана действителна опция.

Миков регистрира, че имиджът на държавното управление е изхабен. „ В същото време е явно, че ръководещата коалиция и ГЕРБ се стремят към цялостен мандат. Затова ще се направи всичко допустимо, с цел да се смъкна публичното напрежение”, добави Миков.

Той уточни, че президентът Румен Радев има право да декларира позиция. Как обаче реализира своите цели съгласно Конституцията било въпрос на преценка в обособените обстановки.

Михаил Миков е безапелационен, че несъгласията не са добре за страната и генерират липса на престиж отвън България. Той разяснява и дали Корнелия Нинова ще резервира поста си отпред на столетницата, като позволи, че има огромна възможност това да се случи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР