Предсрочни избори със сигурност ще има до края на годината,

...
Предсрочни избори със сигурност ще има до края на годината,
Коментари Харесай

Деница Сачева: Предсрочни избори със сигурност ще има до края на годината, готвим се за тях

" Предсрочни избори сигурно ще има до края на годината, готвим се за тях ". Това съобщи за " Офанзива " някогашният обществен министър Деница Сачева.

" За Петков законът е врата в полето, а Конституцията е техническа детайлност.  Не внасяме избор на съмнение, с цел да се убедят жителите сами в несъстоятелността на това ръководство. Най-слабите браншове са енергетиката и земеделието, там незабавно би могъл да бъде импортиран и ще има триумф ", добави някогашната обществена министърка в кабинета на ГЕРБ.

Според нея основни решения, които са проблематични са взети от " Продължаваме Промяната ". " Доверието в обединението е тежко нарушено. Изборът на Българска народна банка беше лакмус за връзките в нея. Вероятно самите сътрудници се готвят за предварителни избори ", допусна Сачева. И добави, че властта няма потенциал да осъществя Плана за възобновяване. 

По думите й шефът на Българска народна банка не би трябвало да политически привързан и би трябвало да има интернационален престиж.   " Единственото рационално решение беше да се въздържим от избора за шеф на Българска народна банка, той беше политизиран и криминализиран. Не искахме да участваме, това е отговорност на ръководещата коалиция. При тях има серия от тлеещи жарави по разнообразни позиции ", уточни тя. И посочи, че е нужна поддръжка за работодателите за повишените цени на енергоносителите. 

" Мярката 60/40 беше мощно осакатена и сега не работи, а останалите ограничения за Данък добавена стойност и таван на цени са несъответствуващи и няма да реализират задачите ", означи Сачева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР