Предсрочни избори няма да са прецедент, в много страни се

...
Предсрочни избори няма да са прецедент, в много страни се
Коментари Харесай

Илияна Йотова: До предсрочни избори има много стъпки

" Предсрочни избори няма да са казус, в доста страни се случва да има избори един след различен, за жалост не сме в обстановка, в която можем да си го позволим, до този вид има доста стъпки. " Това разяснява вицепрезидентът Илияна Йотова, която пристигна в " София Тех парк " за полемика " Демографията няма цена ".

" На ход е министър председателят, би трябвало да бъде безапелационен и да откри нова формула на кабинета, в случай че се стигне до оставките на министрите от кабинета на Има Такъв Народ и те излязат от обединението, второ - той би трябвало да отбрани актуализацията на бюджета, трето - може да опита опцията и за плаващи болшинства ", очерта разновидностите вицепрезидентът.

Тя е безапелационна, че за кворум в Народното събрание не може да се гледа на депутатите като " бройки " и не могат да се местят като грамчета от едно място на друго.

" Ако всякога броим кой ще ни поддържа и кой ще е в залата, към този момент преживяхме такава обстановка по време на държавното управление на Пламен Орешарски и България няма и интерес да се връща в сходна обстановка ", счита Йотова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР