Предсрочни избори не са възможни, не биха били и полезни.

...
Предсрочни избори не са възможни, не биха били и полезни.
Коментари Харесай

Според ДПС предсрочни избори не са възможни и не биха били полезни

" Предсрочни избори не са вероятни, не биха били и потребни. Ние сме изразили нашето отрицателно отношение към тази коалиция, само че в полза на жителите и на страната е след тази рецесия е държавното управление да приключи мандата си и по-късно да се проведат постоянни избори ", сподели депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев пред Нова тв.

Думите му са във връзка изявление на вицепремиера Томислав Дончев. Попитан дали има по какъв начин Движение за права и свободи, ГЕРБ и други партии в Народното събрание да се обединят към обща стратегия, Дончев отговори: " Технилогията, в която всички да плеснем с ръце и да се прегърнем и политиците да спрат да се карат, от време на време звучи доста умилително, само че това не е добра политическа технология. Ще ви припомня – когато всички са в ръководството, народът е е в съпротива. Ако няма политически сили, които са се обединили като опция на ръководството демокрацията няма да работи, тъй като няма да има кой да намира грешките ".

Дончев говореше за концепцията на Движение за права и свободи, стартирана още в края на 2018 година, когато почетният ръководител на Движението Ахмед Доган заприказва за " програмен парламентарен кабинет ", включващ всички партии в Народното събрание.

" Останах с усещане, че вицепремиерът разбра анонса на Движение за права и свободи като " да плеснем с ръце и да се прегърнем”. Искам да успокоя всички участници на политическата сцена, че ние не предлагаме това ", сподели във вторник Цонев във връзка думите на Дончев.

По думите му концепцията на Движение за права и свободи била да има една ускорено икономическо развиване “с нюанси на всяка партия, само че да има 2 или 3 целта към които да се обединим всички, с цел да изтеглим страната напред и по-бързо “.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР