Предсказанията на ненадминатия гадател Нострадамус за приближаващата 2024 г. далеч

...
Предсказанията на ненадминатия гадател Нострадамус за приближаващата 2024 г. далеч
Коментари Харесай

Нострадамус предрекъл за 2024-а: Война в океана и край на знакови политици!

Предсказанията на ненадминатия вещател Нострадамус за приближаващата 2024 година надалеч не предвиждат ярко бъдеще за човечеството. Гадателят е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 година и е прочут френски доктор, кабалист и фармацевт, само че международна известност получава най-много с книгата си " Les Prophéties ", чието първо издание е оповестено през 1555 година Пророчествата на Нострадамус са планували доста значими международни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които разгласява, се основават на сериозна астрология, която той изяснява, че е астрологията на преценката или оценка на цената на събитието. Той учи астрология дружно с разнообразни окултни науки и ги комбинира, с цел да направи своите прогнози. Предсказанията му не престават да се дешифрират от книгата му към този момент десетилетия наред. В нея той е планувал възхода на Адолф Хитлер, началото на пандемията от ковид и даже убийството на президента на Съединени американски щати Кенеди.

В пророчествата си за идната година Нострадамус загатва за опустошително цунами, което ще посее доста гибел. Серия от " огромни наводнения " ще удари някои елементи на света и те ще бъдат последвани от " огромен апетит ". Има и пророчества за ескалиращи спорове по вода. Според думите на феномена войната ще се реалокира в океана. " Двама огромни ще бъдат сменени ", се споделя още в книгата му, като тълкувателите на писанията му смятат, че е имал поради рухването от власт през 2024 година на две знакови политически фигури, ръководещи някои от най-силните страни в света. " Червеният съперник ще пребледнее от боязън, ужасявайки великия океан ", се споделя още в думите на пророка. Експертите считат, че Нострадамус е планувал и че спорът в Азия ще се разрасне.

В друго знамение на гадателя за идната година се загатва, че " кралят на островите ще бъде пропъден със мощ ". Въпреки че не се засяга съответна кралска фигура, някои специалисти считат, че крал Чарлз III може да бъде изпратен в заточение. Това твърди и британското издание Mirror. Експертът Марио Рединг – анализатор и създател на книгата " Пророчествата на Нострадамус ", също счита, че кралят може да подаде оставка заради " непрекъснати офанзиви както против себе си, по този начин и против втората си брачна половинка – кралица Камила ", написа " Ретро ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР