Предсказание на Ванга, проклятие в стил фараони – интервюто на

...
Предсказание на Ванга, проклятие в стил фараони – интервюто на
Коментари Харесай

Божков влезе в сферата на пророчество на Ванга и проклятие тип фараони

Предсказание на Ванга, проклинание в жанр " фараони " – изявлението на Васил Божков пред Мартин Карбовски, излъчено в профила му във Facebook, несъмнено демонстрира равнището на политическата акция за парламентарните избори като цяло. А много от въпросите бяха с марка " читателите/зрителите/слушателите желаят да знаят ".
На въпрос дали е допустимо да се върне в България след изборите, отговорът беше: " Ако сме в Народното събрание, пристигам, естествено – не мога да излъжа доверието на народа. Ако не съм, не преставам битката оттука – не мога да се върна в България заради простата причина, че в България няма закони. Ако си в пандиза, по какъв начин можеш да се бориш ".
 Васил Божков: Учителите би трябвало да имат тласък, а за децата да има реализация Васил Божков: Учителите би трябвало да имат тласък, а за децата да има реализация
„ Най-важно е учителите да имат тласък, а българските деца да желаят да учат и след довеждане докрай да имат реализация ”. Думите с...
Всичко това обаче беше предшествано от диалог на тематика по какъв начин Ванга била предрекла, че от чужбина щял да пристигна 60-годишен мъж със здрава ръка, който в този момент единствено мълчал, само че щял да оправи България. Не съм суверен, но кажи, съобщи Божков още преди въпроса. И го стори, откакто преди този момент обясняваше по какъв начин върху сбирката му от антики, която беше иззета, надали не тегнело проклинание и внуши, че в действителност това било най-страшно за конфискаторите, а не правосъдните каузи, които завел, в това число в Лондон: " Съкровищата си избират пазителите, само че носят и проклинание на грабителите – нещастието ще ги сполети рано или късно. Казах, не е толкоз ужасно вредите от закона, а проклятието, което ще им нанесе ". " В ориста имам вяра, няма инцидентни неща ", посочи Божков.
Засега избягалият в Дубай Божков нямало да приказва повече за ръководещите сега и да вади " нови доказателства ", тъй като нямало кой да проверява в България. Иначе имал задоволително материали, само че в случай че ги даде на сегашната прокуратура, щял да ги съсипе: " Дойда ли на власт, най-много 3 месеца главата на хунтата е в пандиза ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР