Председателят партия Средна европейска класа (СЕК) Георги Манев обяви, че

...
Председателят партия Средна европейска класа (СЕК) Георги Манев обяви, че
Коментари Харесай

Средна европейска класа сменя лидера в очакване на разговор с Кирил Петков

Председателят партия " Средна европейска класа " (СЕК) Георги Манев разгласи, че се отдръпва от дейна политическа активност и освобождава лидерския пост, оповестиха от партията. Неговата позиция до осъществяване на избори за водач ще заеме известният бургаски общински консултант Константин Бачийски. Той нашумя с редица борби против управлението на локалната община, в това число продажбата на пътя към сарая на Доган в парк " Росенец ".

Рокадата се случва сега, в който се чака среща сред партия СЕК и някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

Георги Манев споделя, че до момента не са водени такива диалози. " Все отново още в качеството си на ръководител мога да заявя - добре пристигнали са (в партията). Изпълнителният комитет има потребност от хора като тях ", означи Манев и добави: " Изразът, който те употребяват - " десни политики за леви цели ", е доста непосредствен до концепциите на Политическа партия " Средна европейска класа ".

Константин Бачийски също споделя, че диалози с Петков и Василев не са водени, само че са вероятни, в случай че двамата министри ги предизвикват. " Средна европейска класа " не разяснява дали ще има претендент за президент и дали ще търси съдружни сътрудници за идните парламентарни избори.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР