Председателят на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново -

...
Председателят на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново -
Коментари Харесай

Скандалът се разраства! Футболен бос отрича да е отправял неприлични предложения на съдийката

Председателят на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново - Бончо Генчев, е разпоредил пускане на инспекция по отношение на разразилия се скандал с шефа на регионалния съвет на БФС в Монтана Ангел Стоянов.

Както по-рано стана ясно, съгласно изказвания на треньора на женския Атлетико (Лом) Свободин Колев, футболният необут е отправял неприлични оферти към брачната половинка му Теодора Тодорова, която е и футболен арбитър.

Самият Ангел Стоянов пък отхвърли отправените против него обвинявания и определи обстановката като „ грозна операция “.

„ Ще създадем инспекция и когато резултатите от нея станат факт, ще оповестим нашата позиция. Тъй като Монтана се намира в територията, която се управлява от ЗС на БФС, ще има и наше мнение. Познавам господин Стоянов е допускам, че това е някакъв тип груба операция, само че бих желал преди да кажа каквото и да е било да е предходна инспекцията “, сподели Бончо Генчев пред „ Конкурент “.

" Когато тази история бъде разнищена, доста хора, които в този момент я тиражират, ще имат проблеми с правораздаването. Наел съм юрист и няма да разясня повече тази гнусна операция. Съжалявам единствено, че тези хора не бяха лишени от опцията да се занимават с футбол, както беше редно. Предупредил съм за тях БФС ", добави Ангел Стоянов, като не пожела да влиза в елементи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР