Председателят на Възраждане се вбеси на въпрос на водещите защо

...
Председателят на Възраждане се вбеси на въпрос на водещите защо
Коментари Харесай

Жесток скандал в ефир: Костадинов "цапардоса" Виктор Николаев с тази обида, той моли да се успокои ВИДЕО

Председателят на Възраждане се вбеси на въпрос на водещите за какво хората гласоподават за него, откакто е декларирал, че неговата групировка няма да се коалира с никой и по този начин няма смисъл.

Той отговори остро по какъв начин по този начин ще го питат такова нещо и за какво сходен въпрос не е насочен към останалите кандидати за изборите.

Последва серия от сходни въпроси, което накара Костадинов да продължи диалога на висок звук. Той даде за образец по какъв начин преди 2 години социологическите изследвания са отреждали едвам 1% от гласовете на гласоподавателите, тогава и не е бил канен по студиа, а в този момент партията му има 11% от гласувалите.

На апел от Николаев да се успокои, Костадинов отвърна, че е доста спокоен, само че е предполагал, че ще водят сериозен диалог. Последва обвиняване, че водещите приказват като влъхви.

Водещият се опита да успокои госта и да смени тематиката, като го помоли да разяснява инфлацията у нас. Партийният водач разяснява, че инфлацията в Хърватия също е огромна, а даже и повече от нашата. Според него биваме манипулирани с цифри, а и доста зависи по какъв начин са премерени промените на цените и стоките.

Той е убеден, че приемането на България в Еврозоната е еднакво на „ гибел “.

 

Тагове: Костадин Костадинов Костадинов Виктор Николаев предизборно студио Мира Иванова Възраждане скандал ефир new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР