Председателят на Възраждане Костадин Костадинов нападна депутата от Продължаваме промяната

...
Председателят на Възраждане Костадин Костадинов нападна депутата от Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Костадинов нападна депутат от ПП в пленарната зала -

Председателят на " Възраждане " Костадин Костадинов атакува депутата от " Продължаваме промяната " Искрен Митев в пленарната зала по време на днешното парламентарно съвещание. 

Искрен Митев излезе за финално изявление в края на дебата за   законови промени, които задължават някогашните сътрудници на Държавна сигурност да се афишират всякога, когато аплайват за обществена служба.

" Поне едно нещо ми стана ясно по време на тези разисквания, че господин Копейкин (бел.ред. - всеизвестен подигравателен прякор на Костадинов) измами хората и си купи къща с техните пари, тези които му останаха си ги обърна в евро, имунизира се и най-после подвигна стачка, с цел да покаже, че е повече човек от другите! ", съобщи Искрен Митев. 

Ситуацията се разви пред деца от Петрич, пристигнали на посещаване в Народното събрание във връзка днешния празник.

" Този дръвник " чу се единствено, до момента в който Костадинов сочеше към Митев се опита да вземе думата след изявлението му. След като не бе позволен до трибуната, Костадинов се обърна и отиде до мястото на Искрен Митев и стартира да го блъска. Множество депутати се струпаха в близост в опити да ги разтърват.

Заради спора зам.-председателят на Народно събрание Кристиан Вигенин разгласи отмора, до момента в който се охладят пристрастеностите.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР