Председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов Лозан Панов

...
Председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов Лозан Панов
Коментари Харесай

Лозан Панов: Подкрепям Галина Захарова за председател на ВКС

Председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет поддържа кандидатурата на арбитър Галина Захарова за ръководител на съда.

"Вярвам, че ще има избор и ще поддържа изрично кандидатурата на арбитър Галина Захарова ", сподели Панов пред медиите преди да влезе на съвещанието на Пленума на Висш съдебен съвет, на което ще се организира избор за ръководител на Върховен касационен съд.

Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет разяснява още, че "дефицитът на достолепие във Висш съдебен съвет " е проблем, само че изрази вяра, че "този недостиг няма да се прояви и Висш съдебен съвет ще има най-малкото инстинкт за самозапазване ".

По думите на Панов Висш съдебен съвет би трябвало да се съобрази със съдийското самоуправление, с позицията на Пленума на Върховен касационен съд, който единомислещо издигна кандидатурата и поддържа Галина Захарова.

Мандатът на Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет изтича на 10 февруари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР