Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов изрази учудването си,

...
Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов изрази учудването си,
Коментари Харесай

Лозан Панов: В доклада на прокуратурата липсва информация за акцията в президентството от миналото лято

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов изрази учудването си, че в отчета на прокуратурата за предходната година липсва информация за и за огласените от прокуратурата, предава БНР.
Според Панов това са случаи, към които има висок публичен интерес, а след акцията на " Дондуков " 2 са почнали и летните митинги.
Какво още сподели Съдия номер едно и по какъв начин му отговори основният прокурор Иван Гешев.
Лозан Панов:
 Магдалинчев видя политическо и деструктивно държание у Лозан Панов Магдалинчев видя политическо и деструктивно държание у Лозан Панов
Това, което цели този законопроект, ще се развие във времето. Политическите водачи в последния пленарен ден обявиха, че имат воля да прочие..
" Липсата на данни, мълчанието в отчета на основния прокурор по всичко това е просто пояснение, че виждате ли това е офанзива против самостоятелната правосъдна власт, не може да бъде възприето ".
Иван Гешев:
" Мястото за политически диспути е в Народното събрание. Живот и здраве, в случай че в миналото променим с господин Панов своята битност и не сме членове на пленума на Висш съдебен съвет, може да приказваме за подобен политически спор. Виждам, че имате предпочитание, мястото му не е в пленума на Висшия правосъден съвет ".
Въпреки възраженията на ръководителя на Върховния касационен съд болшинството във Висшия правосъден съвет поддържа отчета на прокуратурата за 2020 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР