Председателят на УС на Левски Даниел Боримиров призова благодетеля на

...
Председателят на УС на Левски Даниел Боримиров призова благодетеля на
Коментари Харесай

Шеф на Левски: ЦСКА 1948 претендират, че са автентичния ЦСКА, тогава г-н Найденов да вземе правилното решение

Председателят на УС на Левски Даниел Боримиров прикани благодетеля на 1948 Цветомир Найденов за промяна на стадиона за идния мач сред " сините " и " алените ". По стратегия тимът на би трябвало да одобри този на Станимир Стоилов в. Боримиров счита, че дуелът би трябвало да се играе на Националния стадион " Васил Левски ".
 Левски чака нови спонсори - Боримиров: Сираков ще приказва с Божков Левски чака нови спонсори - Боримиров: Сираков ще приказва с Божков
" Все още нямаме изясненост къде ще играем. По принцип 1948 имат лиценз да играят мачовете на стадиона в. Но защото те претендират, че са достоверното, а знаем, че дербитата сред и постоянно са се играли на Националния стадион, допускам, че господин Найденов ще вземе вярното решение мачът да се играе на " Васил ". Колкото по-бързо вземат решение, толкоз по-добре. Мисля, че много почитатели ще дойдат на самия мач и приходите ще бъдат напълно за тях. За мача със Септември за Купата на ще разберете на следващия ден. Има развиване ", съобщи някогашният национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР