Председателят на УС на АПИ Георги Терзийски заяви, че тол

...
Председателят на УС на АПИ Георги Терзийски заяви, че тол
Коментари Харесай

От АПИ отрекоха офшорки да прибират парите от тол таксите

 Певицата ЛиЛана и кипърска офшорка ще събират тол таксите  Днес стартира тестването на тол системата, пускат я на 16 август
Председателят на УС на АПИ Георги Терзийски съобщи, че тол системата ще бъде ръководена единствено и само от Агенция „ Пътна инфраструктура ", а не от корпорации и офшорни компании.

„ Не за първи път АПИ е обект на подправени вести. Но няма да разреша върху АПИ да се хвърлят обвинявания и лъжи да се споделят в публичното пространство. Дружеството, с което беше подписан контракт като народен снабдител на услуги – само че той не е влезнал в действие заради това, че не е потвърдена функционална съгласуемост със системата, е напълно българско сдружение. Нито една акция не е благосъстоятелност на друго физическо или юридическо лице, с изключение на български жител или юридическо лице с българска регистрация ", разяснява той, представен от " Фокус ".

Думите му са във връзка излязлата по-рано през днешния ден информация, че певицата ЛиЛана и кипърска офшорка ще събират тол таксите.

„ Тол системата на България се ръководи от АПИ, а не от Лилана или други известни или незнайни имена. Евентуалният народен снабдител на услуги се съставлява от Мартин Димитров, той взе участие и в създаването на продукта LIMA “, добавя той.

Зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков изясни поддържа думите на Терзийски:
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР