Председателят на Управителния съвет на Тръст Синя България Даниел Стрезов

...
Председателят на Управителния съвет на Тръст Синя България Даниел Стрезов
Коментари Харесай

Тръст Синя България: Имаме леки съмнения относно свободата на Павел Колев в Левски

Председателят на Управителния съвет на Тръст " Синя България " Даниел Стрезов изрази подозрения в свободата в Левски на изпълнителния шеф на клуба Павел Колев. Стрезов поддържа думите си с два образеца от последните месеци.

" Дали Павел Колев получава свободата в Левски, която искаше? Честно казано, имаме леки подозрения в това нещо. Ето да вземем за пример назначението на състезателен шеф. Павел Колев от момента, в който беше назначен за изпълнителен шеф на клуба, във всяко второ изявление, наблягаше какъв брой е значимо клубът да има състезателен шеф. И противоречивият шеф беше много изненадващо назначен, незабавно след първото изявление на Петър Хубчев, когато той също загатна, че упорства да има човек на тази позиция, допустимо най-бързо.  Левски отпътува за Словакия @@@
Друг забавен факт е, че станаха два месеца, откогато Ивайло Петков е състезателен шеф и той към момента не е дал нито едно изявление. В момента изпълнителен шеф на Аякс е Едвин ван дер Сар. Не съм сигурен дали в случай че на следващия ден Ван дер Сар замести Павел Колев, при свободата, която той има сега, ще реализира доста по-добри резултати ", съобщи Стрезов в " Часът на сините " по Sportal TV .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР