Председателят на Управителния съвет на Левски и легенда на клуба

...
Председателят на Управителния съвет на Левски и легенда на клуба
Коментари Харесай

Боримиров изригна след Вечното дерби: Спрете се бе, хора!

Председателят на Управителния съвет на Левски и легенда на клуба - Даниел Боримиров, бе гневен на съдиите след нулевото тъждество в дербито с ЦСКА. Боримиров прикани " да се спре " това нещо и раздаването на картони на Левски.

„ Не съм удовлетворен от съдийството. Влизане откъм гърба не се дава жълт картон. На Илиян Стефанов, вижда се по какъв начин си дърпа краката, целеустремено му се демонстрира жълт картон. На Велтон какъв картон му даде? Защото не дишаше вярно? Спрете се бе, хора! Престанете вие да бъдете основни настоящи лица. Видя се, че късата пейка изигра роля. Видя се, че нямаме хора, които да влязат и да освежат тима “, съобщи Боримиров.

„ Аз мисля, че най-важното е да успеем да се възстановим до мача в петък и които са здрави и свежи, ще играят “, продължи той.

„ Не мога да кажа кой би трябвало да е по-доволен. Ние през второто полувреме имахме две благоприятни условия - на Билал Бари. Един централен нападател е неприемливо да прави сходни пропуски. Мисля, че неналичието на Станимир Стоилов се отрази. Той респектира футболистите. Друго е, когато старши треньорът е до тъчлинията и управлява мача “.

Даниел Бориморов разяснява и изявлението на Мъри Стоилов, който показа за проблеми с управлението на клуба.

„ Аз мисля, че на всички места има структурни проблеми. Те са за това - да се вземат решение. Имаме ежедневна връзка. Аз го приписвам повече на плод на неговата страст “, показа шефът на „ сините “

„ Ние играем мач за мач. Поставили сме си за цел да играем в Европа. Ще забележим. Лесен път натам няма. Следващият противник е Лудогорец. Виждате, че се пробват да си улеснят реванша. Ще дойдат 20 хиляди индивида и ще забележим кой какви неточности ще прави “, заплашително съобщи Боримиров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР