Председателят на Управителния съвет на Левски - Даниел Боримиров заяви

...
Председателят на Управителния съвет на Левски - Даниел Боримиров заяви
Коментари Харесай

Боримиров: Мъри вдъхна увереност в отбора по-рано от очакваното, изчистихме последната вноска към Хубчев

Председателят на Управителния съвет на Левски - Даниел Боримиров съобщи пред " Арена спорт ", че се надява, че трофеят в Купата на България ще помогне на " сините " да стартират една нова приказка.

Отличието ще бъде изложено в Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов " в 16:30 часа преди турнирния мач с Лудогорец. Даниел Боримиров чака победа против първенеца на България.

" Купата е наслада за почитатели, последователи и всички в тима. След дълга суша от 13 година, ние още веднъж спечелихме Купата на България ", показа той.

Бившият полузащитник на " сините " разкри, че успехите над столичния противник ЦСКА постоянно са по-сладки.

" Винаги мачовете против ЦСКА имат значение, тъй като резултатите остават в историята. Няма по-сладка победа от тази над ЦСКА. 2005 година спечелихме купата против ЦСКА с 2:1. Надявам се в този момент да стартираме втората част от приказката. Всички желаеме надграждане, само че то е обвързвано с пари. В момента нещата вървят в добра посока. Левски има да изплаща остарели отговорности и това ни стопира, само че в този момент е момента спонсорите да оказват помощ на Левски. Левски е посещаван от над 10 хиляди индивида във всеки домашен мач ", добави той.
 Левски: Нека създадем атмосферата на стадиона незабравима, всички почитатели да бъдат с шал на тима
Левски: Нека създадем атмосферата на стадиона незабравима, всички почитатели да бъдат с шал на тима

Нека създадем атмосферата на стадиона незабравима, приканват " сините "

Даниел Боримиров отличи и работата на треньора на Левски Станимир Стоилов след завръщането му в клуба.

" Присъствието на Мъри е голямо. Той вдъхна убеденост в тима, върна дисциплината. Ние не чакахме толкоз бързо да се случат нещата. Трудно хегемонията против Лудогорец може да бъде прекратена, само че демонстрираме, че вървим във възходяща линия ", добави той.

Бившият национал на България разкри, че клубът работи по идните прехвърляния, само че в същото време изплаща дължимите суми на Петър Хубчев и Насиру Мохамед.

" Мислим по въпроса за прехвърлянията и се надявам да успеем. Ивелин Попов чакаме да се възвърне бързо и да води нападението ни. Този месец изчистихме последната вноска към Хубчев и в този момент почваме към Насиру Мохамед. С помощта на спонсори ще се стремим да почистим отговорностите. Ще се стремим да вземем футболисти, които да надградят равнището, с цел да създадем конкуренция в тима. Нуждаем се от най-малко 2-3 футболисти ", сподели той.

Председателят на Управителния съвет на Левски показа и възгледите си за детско-юношески футбол в страната и вероятното реконструиране на футбола в родния хайлайф.

" Всеки един тим в България би трябвало да има база като Лудогорец и от елементи като Ботев Пловдив. Аз не мога да се сетя какво е направила страната а спорта в последните 30 година Когато имаше поддръжка на страната, имахме доста медалисти. Сега би трябвало да се влага в образованието на треньорите в школите. В България зимата изискванията не са добре. Искаме от март да стартира шампионата и да свърши ноември. Лятото стадионите дават отговор на условията. Ще понижим и парите, които се дават за подготовка през лятото. Отборите в евротурнирите ще бъдат и в положително физическо положение ", разяснява той.
 Игор Томашич и Седрик Бардон ще вземат присъединяване в шоуто за годишнината на Левски
Игор Томашич и Седрик Бардон ще вземат присъединяване в шоуто за годишнината на Левски

Другите двама - Лусио Вагнер и Ричард Еромоигбе, са възпрепятствани
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР