Председателят на Управителния съвет на Левски - Даниел Боримиров говори

...
Председателят на Управителния съвет на Левски - Даниел Боримиров говори
Коментари Харесай

Боримиров за задълженията на Левски към НАП: Добре стоят нещата

Председателят на Управителния съвет на Левски - Даниел Боримиров приказва пред сътрудниците от " dsport " за изплащането на отговорностите на клуба към Национална агенция за приходите.

" Добре стоят нещата. Има още какво да се желае. Благодарение на надзора, който се упражнява от надзорния съвет и управителния съвет, по този начин Левски съумява да заплаща своите отговорности към Национална агенция за приходите. Това ни е приоритет. Трябва да вървим в тази посока. Правим всичко допустимо, с цел да сложим началото на един нов, безупречен Левски. Всичко, което печели Левски от комерсиална активност, отива първо за погасяване на отговорностите към Национална агенция за приходите, другото е на назад във времето.

Подкрепата на почитателите е доста значима. Благодаря от името на клуба на всички почитатели. Това е голяма помощ. През годините се натрупаха съществени отговорности. На нас се пада задължението да ги чистим. Знаете в какви времена живеем. Трудно е.

Надявам се да привличаме от ден на ден нашите почитатели с играта на тима. В момента е добър миг да сме апетитна хапка за всеки един рекламодател и компания ", сподели Боримиров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР