Председателят на Управителния съвет на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге внесе

...
Председателят на Управителния съвет на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге внесе
Коментари Харесай

Румениге: Тиаго иска да си тръгне, няма да го изпуснем без пари

Председателят на Управителния съвет на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге внесе изясненост по една от най-актуалните тематики към баварския клуб, а точно желанието на Тиаго Алкантара да премине в Ливърпул. Босът на баварците удостовери, че испанският национал е отказал да възобнови контракта си и освен това състояние ще бъде продаден.

" Тиаго е извънреден както на терена, по този начин и отвън него. Проведохме договаряния, в хода на които изпълнихме всичките му претенции. Изглежда обаче, че той желае да опита нещо ново в кариерата си. Не сме имали никакви контакти с Ливърпул. Ако Тиаго упорства да си тръгне, ще би трябвало да се съобразим. Едно нещо е несъмнено - няма да го изпуснем гратис в края на контракта му ", съобщи Румениге пред " Билд ".

Rummenigge on Thiago: " He's a great guy on and off the pitch. We negotiated seriously with him and fulfilled all of his wishes. But it looks like he may want to do something new at the end of his career. We've never had any contact with Liverpool... " [Bild] pic.twitter.com/BN0jEcXwU4
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) July 3, 2020 " И Тиаго, и Дейвид Алаба са доста значими за нас. Те имат контракти за още една година и в случай че не желаят да останат, ще потърсим най-примеливото от финансова позиция решение за клуба ", добави шефът на Байерн.

По-рано в медиите се появиха информации, че Тиаго към този момент е договорил персоналните си условия с Ливърпул и се е сбогувал със съотборниците си. Старши треньорът Ханзи Флик обаче заяви, че счита да разчита на халфа във финала за Купата на Германия против Байерн (Леверкузен).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР