Председателят на Тръст Синя България - организацията на феновете на

...
Председателят на Тръст Синя България - организацията на феновете на
Коментари Харесай

Стрезов: Дарението на Пеевски е опит да разедини феновете на Левски

Председателят на Тръст " Синя България " - организацията на почитателите на " Левски ", която е притежател на 10% от акциите на клуба - Даниел Стрезов, съобщи, че вижда опит за разцепление на последователите на отбора в акта на подаяние от страна на Делян Пеевски.

Днес (19 май) компания на депутата на Движение за права и свободи даде на клуба сумата от 500 000 лева От Тръст " Синя България " реагираха незабавно с апел тези пари да бъдат върнати или дадени за друга идея.  Официално: Делян Пеевски подари 500 000 лв. на Левски

" За следващ път се пробват да вкарат публиката на " Левски " в позиция на разцепление. Идва един ден, откакто ние обявихме, че в рамките единствено на седмица сме съумели да съберем към 250 000 лева ", съобщи Стрезов пред bTV.

Изпълнителният шеф на " Левски " Павел Колев съобщи, че дарението ще бъде обсъждано на общото заседание на клуба на следващия ден (20 май), като обясни, че то не е жизненоважно за " Левски ", макар финансовата рецесия, в която са " сините ".  Павел Колев с коментар за 500-те хиляди от Пеевски, разгласи: Имам информации за нови дарения

" Това подаяние от такава противоречива политическа персона сигурно няма да помогне да реализираме общата левскарска цел - клубът да бъде деполитизиран и да бъде вкарван в зависимости. С оглед на това, считаме, че най-правилното нещо ще бъде клубът под една или друга форма да се откаже от тези пари. Дали ще ги върне назад, дали ще бъдат дарени за някаква друга благородна идея... Смятаме, че не е това пътят ", съобщи още Стрезов и добави:

" Смятаме, че този ход от страна на управлението на клуба ще стимулира всички левскари да се включат още по-дейно и интензивно във всичките начинания, които сме организирали ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР