Председателят на транспортната комисия в Столичния общински съвет Иван Таков

...
Председателят на транспортната комисия в Столичния общински съвет Иван Таков
Коментари Харесай

Съдът спря реорганизацията в центъра на София, общинари искат оставката на зам.-кмета по транспорта 


Председателят на транспортната комисия в Столичния общински съвет Иван Таков изиска зам.-кметът по превоза Илиян Павлов да подаде оставка още през днешния ден откакто административният съд в София постанови новата организация на придвижване в центъра на София да бъде прекъсната столицата. 

" Административен съд София – град постановява да бъдат абсолютно прекъснати дейностите, осъществявани от длъжностни лица от Столична община, разпоредени от зам.-кмета по превоз Илиян Павлов по отношение на въвеждане на нова непрекъсната организация на придвижването в гр. София по бул. " Витоша " ”, бул. " Патриарх Евтимий " и ул. " Проф. Фритьоф Нансен " посредством разчертаване на нова пътна маркировка, слагане на пътни знаци, преградителни уреди и така нататък ", се споделя в решението на съда. 

Според съдийския състав дейностите на Столичната община не се основават на административен акт или закон и в хипотезата на член 250, алинея 1 от Административнопроцесуален кодекс следва да бъдат прекратени неотложно. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР