Председателят на столичната организация на БСП Иван Таков и общински

...
Председателят на столичната организация на БСП Иван Таков и общински
Коментари Харесай

Иван Таков: Защо трябва да се гласува за Ваня Григорова

Председателят на столичната организация на Българска социалистическа партия Иван Таков и общински консултант от левицата излезе с прочувствен пост в обществените мрежи в поддръжка на Ваня Григорова. Той прикани хората да гласоподават за персона, а не партийно. Публикуваме позицията му:

Битките сред партии и за партийна поддръжка бяха предходната неделя. Сега борбата е за доверието на всеки жител! В тази връзка са нелепи опитите да бъдат задавани въпроси от рода на: " Вие ще приемете ли поддръжка от еди коя си партия? "

Не, в този момент партиите нямат глас! Глас има всеки един жител на София!

За Ваня, за нас, борбата не е за позицията кмет на София. За Ваня, за нас, борбата е за доверието на жителите на София. Точно това ни разграничава от нашия конкурент.

Нашият конкурент на балотажа са ПП-ДБ и техният претендент. Миналата неделя изборът беше политически и мажоритарен. На 5-ти ноември софиянци ще бъдат изправени пред честен избор. Всеки жител на София ще би трябвало да реши на кого да повярва - на този, който стои зад думата си, не предава другари, не се отхвърля от околните си или на другия.

Ако през днешния ден ни липсва нещо - това е диалогът сред нас хората. Липсва ни доверието! Защото загубихме морала си...

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР