Председателят на СОС Георги Георгиев определи ремонта на жълтите павета

...
Председателят на СОС Георги Георгиев определи ремонта на жълтите павета
Коментари Харесай

Георги Георгиев за Борис Бонев: Не може първата ти работа да е кмет на София

Председателят на СОС Георги Георгиев дефинира ремонта на „ жълтите павета ” в София като долнокачествен и още веднъж посочи, че нито лев от парите на софиянци не е даден за него. По думите му, този ремонт е срам за компанията реализатор.

" Учуден съм по-скоро от реакцията на районното министерство, че общината била отговорна ", съобщи Георгиев в „ Седмицата ” на Дарик радио.

" Няма по какъв начин общината да е отговорна, че служащият на компанията чупи павета, посочи той. За да няма ремонт на ремонта, би трябвало да има законодателни промени, които поради случилото се в страната не бяха признати ", изясни ръководителят на СОС.

Тротоарите са един от огромните цивилизационни проблеми на София, счита ръководителят на СОС Георги Георгиев. Досега се ремонтираха към 50 хиляди кв.м. годишно, което е извънредно незадоволително, уточни той в „ Седмицата ” на Дарик радио. Одобрената от СОС огромна стратегия за ремонт на тротоари към този момент има финансиране от Европейската капиталова банка. Благодарение на това към този момент ще се ремонтират 14 пъти повече или 700 хиляди кв.м тротоари, посочи Георгиев. Това, по думите му, е нечувана инвестиция. Би трябвало да се работи във всеки един миг, когато времето разрешава, счита ръководителят на СОС.

Не са водени диалози за наследника на Йорданка Фандъкова. Това стана ясно от отговора на ръководителят на СОС на въпроса – Какво следва след Йорданка Фандъкова, Георги Георгиев ли следва?

" В нашата партия има задоволително хора с качества и престиж ", уточни Георгиев. Учудвам се на куража на някой, който, да речем няма, един ден трудов стаж, да каже, че първия му работен ще е като кмет на София, разяснява той по адрес на Борис Бонев от „ Спаси София ”.

На към този момент създадениия уебсайт karambezopasno.com единствено за броени минути всеки лидер с до 10 години опит зад кормилото може да се запише за 4-часов курс за повишение на шофьорските умения, изясни ръководителят на СОС Георги Георгиев в „ Седмицата ” на Дарик радио.

" Няма нищо срамно да отидеш на подобен курс ", съобщи Георгиев. Той прикани родителите на млади водачи и техните другари с по-голям опит, също да ги насърчат да пробват.

" На курса се получават умения за справяне в разнообразни обстановки, като при аквапланинг, да вземем за пример, а човек се чуства доства по-уверен откакто го премине ", показа от личен опит Георгиев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР