Председателят на СЕМ Бетина Жотева изрази съжаление за подадената от

...
Председателят на СЕМ Бетина Жотева изрази съжаление за подадената от
Коментари Харесай

Жотева: За и. д. директор на БНР първо ще поканя Великова и Волгин

Председателят на Съвет за електронни медии Бетина Жотева изрази страдание за подадената от генералния шеф на БНР Андон Балтаков оставка.  " Съжалявам доста, че е взел такова решение и скърбя доста за всичко, което му се е случило и което го е принудило да вземе това решение ", сподели Жотева, представена от БНР.

Молбата на Андон Балтаков за овакантяване ще бъде прегледана на съвещание в петък. На него ще бъде несъмнено кой ще извършва длъжността, до момента в който в тримесечен период бъде определен нов общоприет шеф на БНР.
 Генералният шеф на БНР напуща Генералният шеф на БНР напуща
" Депозирах молба за предварително преустановяване на контракта ми за ръководство на БНР, считано от 06.08.2021 година. Мотивите ми за това реше...

" Първите хора от БНР, на които аз ще се обадя персонално, с цел да ги поканя да поемат длъжността, са госпожа Силвия Великова и господин Петър Волгин ", съобщи ръководителят на Съвет за електронни медии Бетина Жотева.

По-рано през днешния ден Андон Балтаков Той е подал молба до Съвета за електронни медии да бъде предварително преустановен договорът му за ръководство от 6 август, като се стимулира с " надълбоко персонални " аргументи.

" Заедно постигнахме доста в програмен, административен и финансов аспект ", декларира Андон Балтаков.

Той показва вяра, че Съветът за електронни медии ще подбере началник, " който не е привързан с политически или стопански ползи и който ще продължи работата по трансформацията ".
 Андон Балтаков сезира институциите за напън върху БНР Андон Балтаков сезира институциите за напън върху БНР
Генералният шеф на БНР Андон Балтаков сезира Комисията за енергийно и водно контролиране, Комисията за конкуренцията, ЧЕЗ, Министерс...

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР