Председателят на секция в пловдивския район Източен, където е най-големият

...
Председателят на секция в пловдивския район Източен, където е най-големият
Коментари Харесай

Председател на секция в "Столипиново" се оказа неграмотен

Председателят на секция в пловдивския регион " Източен ", където е най-големият ромски квартал " Столипиново ", е необразован, заяви Trafficnews. Бил е подаден сигнал до 16-а районна изборна комисия (РИК) и инспекцията на място е посочила, че това е тъкмо по този начин - индивидът не може нито да чете, нито да написа.
 
Веднага е бил заменен. Иначе изборите в Пловдив минават обикновено, с изключение на разочарованието на гласуващите в 76 и 77 СИК. Представители от тези комисии избраха да отидат да гласоподават машинно по адресната си регистрация, а не в секцията, в която техниката дефектирала.
 
Вместо да гласоподават жителите на махалата за момента избират да пасуват и да вършат мохабет пред сергиите и магазинчета, прибавя пловдивското интернет издание. Обичайно вота в махалата се ускорява в последните часове на изборния ден и за момента по всичко наподобява, че и тези избори няма да са изключение.
 
Въпреки слабата изборна интензивност към сегашния миг на всеки ъгъл в махалата има полиция или жандармерия, които наблюдават за естественото протичане на изборния ден.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР