Председателят на СДС Румен Христов направи прогноза в ефира на

...
Председателят на СДС Румен Христов направи прогноза в ефира на
Коментари Харесай

Румен Христов: Ротацията няма да е никак лесна, всеки има свое виждане

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов направи прогноза в ефира на Българска национална телевизия относо идната ротация. Според него промяната няма да е по никакъв начин лесна, тъй като всеки има свое виждане във връзка с кабинета и хората в него.

" Мисля, че при сформиране на кабинета " Габриел " при ротацията тонът ще бъде по-добър и доброжелателен ", оптимистичен е той.

По думите му е разумно идващият кабинет да е с мандата на ГЕРБ-СДС, тъй като излъченият претендент за министър-председател е от тази група.

Христов отговори и на въпроси по отношение на действита на Румен Радев, който сезира Конституционен съд за измененията в главния закон.

" Нека изчакаме да забележим по какъв начин ще се произнесе Конституционният съд, ние нямаме опасения. Надявам се, че сътрудниците са подготвили всичко по най-хубавия метод. Ние категорично подкрепихме тяхното предложение, по този начин както обещахме, бяхме правилни и ги подкрепихме. От Съюз на демократичните сили имахме запаси във връзка с поданството, само че в последна сметка това беше пакетно решение, което беше подкрепено. "

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР