Председателят на СДС Румен Христов и кандидатът на ГЕРБ-СДС за

...
Председателят на СДС Румен Христов и кандидатът на ГЕРБ-СДС за
Коментари Харесай

Румен Христов: Призовавам за подкрепа на автентичния десен кандидат за столичен кмет Антон Хекимян

 izbori_2023_v1_013

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов и претендентът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян уважиха жертвите на комунистическия режим на Черната стена в градинката на НДК.

Румен Христов прикани за безапелационна поддръжка на достоверния десен
претендент Антон Хекимян. " Самият факт, че е тук, на Черната стена демонстрира, че той има отношението към предишното, което значи, че има отношение и към бъдещето ", съобщи водачът на Съюз на демократичните сили.

" ГЕРБ-СДС са посочили през годините, че работят като извънредно силни партньори, ще го създадем и в тази акция ", сподели Антон Хекимян и добави:

 

" И като стана въпрос за предишното, дано напомним какво се случи в последните две години и половина с мнимата смяна, със прекъсването на работата в държавата! Всичко това не желаеме да се повтори и на локално равнище. Аз съм гарант, че няма да го допуснем, несъмнено и с поддръжката на Съюз на демократичните сили и на демократично мислещите хора в този град ".

Цветя на мемориала сервираха и претендентите за общински съветници от
ГЕРБ-СДС Антон Койчев, Миглена Горанова, Боян Стефанов, Стефан Марков, както и основният секретар на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР