Председателят на СДС Румен Христов беше един от депутатите от

...
Председателят на СДС Румен Христов беше един от депутатите от
Коментари Харесай

Румен Христов: Гласувах срещу ПП-ДБ на вота - да видят, че не всичко е цветя и рози

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов беше един от депутатите от ГЕРБ-СДС, които поддържаха вота на съмнение против държавното управление през днешния ден. В " Още от деня " той изясни, че по този начин е желал да покаже на ПП-ДБ, че не всичко е цветя и рози. Христов не има вяра да има смени в кабинета до ротацията, само че е уверен, че за всеки сектор ГЕРБ-СДС имат най-малко двама по-добре готови фрагменти от сегашните.

" Наясно съм, че моят глас по никакъв метод не можеше да реши желанието държавното управление да остане - то получи 155 мандата, само че се случиха доста неща през последните няколко месеца. Имаше доста огромен напън върху мен и националното управление на Съюз на демократичните сили, ние сме консервативна групировка ".

Големите неща, които са събрали държавното управление, са еврозона, Шенген, ПВУ, смяна в Конституцията и отношението към войната в Украйна. " Когато тези неща не се случват и когато приказваш, само че никой не те чува - даваш знак " уточни депутатът.

" Нямаме желание сега да смъкваме държавното управление - това, което следва за България - служебни държавни управления - не е положително. Искаме това държавно управление да проработи по-ефективно и решенията да бъдат съгласувани и координирани с нас ".

Съюз на демократичните сили са срещу поемането на нов дълг, тъй като това заплашва 3-процентовия недостиг и Маастрихтските критерии.

" Раздаването на повече средства не е противоинфлационна мярка. Да, ще има малко стягане на коланите, да, то е доста неприятно, само че не можеш със заеми да си купуваш успокоение ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР