Председателят на сдружението Левски на левскарите Димитър Костадинов обяви пред

...
Председателят на сдружението Левски на левскарите Димитър Костадинов обяви пред
Коментари Харесай

Димитър Костадинов: Истината все пак възтържествува

Председателят на сдружението " Левски на левскарите " Димитър Костадинов разгласи пред Българска национална телевизия, че " истината въпреки всичко е спечелила ", откакто

Според информацията Кордоба е бил желан от датския Брьондби за сумата от 2 млн. евро, до момента в който съветския Сочи е бил подготвен да заплати даже 2.5 млн. евро за панамския футболист. В същото време за Краев е пристигнала оферта от унгарския Фехервар на стойност 600 000 евро плюс бонусите.

По думи на Костадинов възможната продажба на двамата играчи е щяла да помогне в битката за спасяването на Левски.

" Доволни сме, че истината въпреки всичко спечелва. Информацията, която господин Сираков разгласи за " класическа неистина " се оказа " класическа истина ". Имало е предложения, които са били на по този начин стойност, че са щели да спасят клуба и да освободят от тези зависимости, които са се натрупали през годините ", показа ръководителят на сдружението " Левски на левскарите ".

Запитан дали сдружението продължава да има религия на притежателя Наско Сираков, Костадинов отговори по този начин:

" Левскарските полезности не ни разрешават да следваме водачи, които ни лъжат. За сметка на това съм благополучен, че към този момент има почтени и потвърдени водачи - Станимир Стоилов като старши треньор и Ивайло Ивков като изпълнителен шеф ", съобщи изрично Димитър Костадинов.

Припомняме ви, че по-рано през днешния ден от сдружението " Левски на левскарите " дадоха конференция, на която приканиха за оставки в управлението на Левски.

Повече гледайте във видеото.

Автор: Радостин Любомиров



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР