Председателят на сдружение Черноморски изгрев Емил Милев си припомня с

...
Председателят на сдружение Черноморски изгрев Емил Милев си припомня с
Коментари Харесай

Риболовно сдружение критикува министъра на туризма

Председателят на съдружие " Черноморски изгрев " Емил Милев си напомня с отчаяние кръглата маса на 6 февруари, където Министерството на туризма е показало мнение по законопроекта за ветрогенераротите. Според риболовното съдружие министър Зарица Динкова не е изразила действителни доводи и терзания  относно отрицателното въздействие, което законопроектът би оказал върху туристическия отрасъл. Те упрекват министъра, че при отрицателните последствия от законопроекта тя не е поела всички нужни ограничения това решение да бъде спряно.

Сдружението на производители на артикули от лов на риба излезе с изказване за позицията си срещу перките в Черно море. Милев разказва мощното публично неодобрение през последния месец, като назовава законопроекта " образец на порочна законотворческа процедура ".

Сдружението благодари за полученото подпомагане от страна на Бойко Борисов. Допълнително, те утвърждават и по-точно на Бойко Борисов за оттеглената поддръжка към законопроекта. Според тях неговото изказване е внесло успокоение в сектора, защото доста локални организации, свързани с туризма по Черноморието, бяха изразили своите опасения по построяването на перките.

По техни думи министерството към момента заема " слаба позиция " , откакто редица инстанции бяха изявили мненията си.
 Ресторантьорите упрекнаха министър Динкова в равнодушие и лобизъм
Ресторантьорите упрекнаха министър Динкова в равнодушие и лобизъм

Туристическият отрасъл упорства за нов министър след ротацията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР