Председателят на Съвета на директорите на Лукойл“ Владимир Некрасов е

...
Председателят на Съвета на директорите на Лукойл“ Владимир Некрасов е
Коментари Харесай

Шефът на „Лукойл“ е починал внезапно

Председателят на Съвета на шефовете на „ Лукойл “ Владимир Некрасов е умрял ненадейно, заяви компанията в Telegram.

" С надълбоко огорчение оповестяваме за неочакваната кончина на ръководителя на Съвета на шефовете на ПАО " Лукойл " Владимир Иванович Некрасов. Според предварителното умозаключение на лекарите гибелта му е породена от остра сърдечна непълнота ", се споделя в канала на компанията в обществената мрежа.Некрасов посвети съвсем 50 години на работа в петролната и газовата промишленост, оповестиха от Лукойл.

След като приключва Тюменския индустриален институт, той стартира работа в Северния цех и изминава пътя от механик-ремонтник до ръководител на Съвета на шефовете. " Владимир Некрасов има редица сполучливо осъществени хрумвания в областта на създаване на залежи, които са развити в цялата нефтена промишленост и стават основа за признанието му в научните среди - през 2000 година му е присъдена научната степен претендент на техническите науки. За заслугите си Владимир Иванович е награден с медал " За заслуги към Отечеството " IV степен, медал на достойнството, други държавни, ведомствени и публични награди ", показват от пресслужбата на компанията.

Миналата седмица радио Спутник заяви за гибелта на някогашния министър на културата на Съюз на съветските социалистически републики Василий Захаров.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР