Председателят на съобщи на брифинг в парламента, че партията

...
Председателят на  съобщи на брифинг в парламента, че партията
Коментари Харесай

Костадинов обяви война на еврото и се закани: Възраждане ще брани българския лев

Председателят на " " заяви на брифинг в Народното събрание, че партията повежда самобитна борба за опазване на българския лев и отменяне на еврото като бъдеща разплащателна валута у нас.

За задачата Костадинов уточни, че е поканил парламентарно показаните партии за разискване на концепцията за провеждането на референдум по отношение на участието на България в Еврозоната. На поканата са откликнали само ГЕРБ и " Български напредък ", които обаче отказали да вземат участие в инициирането на подобен референдум.

Лидерът на " " въпреки всичко подсети, че остават още два разновидността за свикването на национално допитване.

Когато президентът ни извика на съвещания, аз ще го прикани да свика подобен референдум. Ако и от него не срещнем схващане, ще създадем предприемчив комитет за инициирането на референдум, изясни Костадинов.

Междувременно той дефинира като " нагла " и " безсрамна " лъжата от страна на Българска народна банка, че не е предоставяла отчет на партията, какъвто оповестиха от партията в сряда.

Прави се всичко належащо, с цел да се скрие, че България ще бъде унищожена като финанси и стопанска система, в случай че влезе в Еврозоната. Ще настъпи гибел за спестяванията и приходите на хората. Опитват се да унищожат българския лев като валута, само че от " Възраждане " няма да го позволим. Няма и да допуснем въвеждането на еврото, най-малко до момента в който приходите ни не реализиран средноевропейско равнище, безапелационен бе Костадинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР