Председателят на Съдийската комисия към БФС - Виктор Кашай, коментира

...
Председателят на Съдийската комисия към БФС - Виктор Кашай, коментира
Коментари Харесай

Кашай скочи на Венци Стефанов: Понякога многото говорене не помага на българския футбол

Председателят на Съдийската комисия към БФС - Виктор Кашай, разяснява изявлението на президента на Славия Венцеслав Стефанов по негов адрес. Преди няколко шефът на „ белите “ скочи на съдиите след успеха над Септември с 1:0 в мач от 13-ия кръг на efbet Лига.

„ Хич не се сещам Сватбата млад арбитър ли беше? Или този другият, дето ни отряза главата? Моля ти се. Касай си седи в Унгария, тук някакъв негов, не знам какъв да го нарека, написа нарядите - нито ги знае, нито ги познава. Делегат беше Петър Петров, който беше началник на съдиите. Данчо Сталев дори са го извадили от делегатството - заслужен и можещ човек. Идва един от унгарската пуста и ти споделя, че Гошо, Пешо и Тошо ще бъдат съдии. Михайлов е отговорен за това, че е поставил този Касай. А Касай като са го поставили би трябвало да си гледа работата кардинално, а не да се чеша по Будапеща и да ни праща тук един… Да кажа ли тъкмо какво? Няма да кажа “, съобщи тогава Стефанов по адрес на Кашай.

Той от своя страна разяснява изявлението на президента на Славия по следния метод:

„ Моята работа е да работя със съдиите и аз не се меся в работата на другите хора. Всеки може да си приказва, каквото желае, само че той сигурно не е осведомен със обстановката такава, каквото е. Ако някой желае и е толкоз заинтригуван, може да пристигна да прекара една седмица с мен, с цел да види по какъв начин тъкмо аз работя. Понякога многото говорене не оказва помощ на българския футбол “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР