Председателят на русофилската Възраждане Костадин Костадинов е влязъл в сочения

...
Председателят на русофилската Възраждане Костадин Костадинов е влязъл в сочения
Коментари Харесай

БЛЯТЬ, ПИЗДЕЦ, ЖОПА: Копейкин е в списъка на Миротворец

Председателят на русофилската " Възраждане " Костадин Костадинов е влезнал в посочения като лист за очистване на украинския център " Миротворец ", определил за врагове на Киев фигури у нас като Елена Йончева, Диляна Гайтанджиева, Румен Петков, Николай Малинов и други.



В уеб страницата, който кремълофилите настойчиво желаят да бъде затворен (при това от години, в това число като част от преговорния развой за асоциирането на Украйна като сътрудник на Европейски Съюз - б.р.), Копейкин е разказан по този начин:

" Агент на съветско въздействие в България. Провокатор, измамник, политически аферист и популист ".

" Миротворец " отбелязва, че Костадинов взе участие в " информационно-пропагандни спецоперации срещу Украйна и България. Сътрудничи си с съветския агресор по време на войната против Украйна, вероломно стартирана от фашистка Русия.

Манипулира публично значима информация в полза на съветския агресор. Целенасочени дейности за заличаване на доказателства за осъществени закононарушения от съветския агресор и създаадените от него терористични организации, както и помошнижите на кремълския режим против Украйна и нейните жители ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР