Председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев публикува нов

...
Председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев публикува нов
Коментари Харесай

Медведев: Броят на ръководителите идиоти в страните от НАТО нараства

Председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев разгласява нов пост в канала си в „ Телеграм “  през днешния ден сутринта. В него той разяснява последните вести към Северния боен окръг – изказвания на редица западни водачи за проекти за оказване на нова военна помощ на Украйна.

„ Новоизпеченият министър на защитата на Англия е глупак. Грант Шепс разгласи желанието си да изпрати английски военни инструктори на територията на Украйна за образование на военнослужещи от въоръжените сили на Украйна “, написа Медведев. Според него идването на английските експерти ще ги трансформира „ в законна цел “ за съветските въоръжени сили, „ те ще бъдат безпощадно унищожени “.

„ Друга нелепост е незабавното доставяне на хохлобандерите с ракети „ Таурус “, продължава Медведев, евентуално имайки поради ръководителя на комисията по защита на Бундестага Мари-Агнес Щрак-Цимерман, която предния ден сподели, че обекти на територията на Руската федерация, в това число в Крим, са законни цели за въздушни удари.В тази връзка Медведев написа, че „ ударите по немски заводи, където се създават тези ракети “ също ще „ подхождат на интернационалното право “.

„ Тези недоразумения обаче интензивно ни тласкат към третия свят… “, в умозаключение написа Медведев.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР