Председателят на Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на

...
Председателят на Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на
Коментари Харесай

Румен Петков с благодарности към руския посланик

Председателят на Румен Петков  Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в Математическа гимназия " Гео Милев " в изрази признателност към Русия за спасяването на българските моряци от кораба " Царевна ". На среща с Н. Пр. Елеонора Митрофанова, дипломат на Руската федерация в България, той акцентира признателността си за грижата, положена за нашия екипаж от съветска страна и добави, че всеки естествен български жител прави оценка този факт.

Румен Петков  Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в Математическа гимназия " Гео Милев " в още веднъж подчертава върху категоричността на позицията на Политическа партия – че единственото решение по спора Русия – Украйна е мирното решение. Истината обаче би трябвало да бъде показана на целия свят, добави той и изрази безпокойствие по наклонността информацията за събитията в Украйна да бъде представяна преднамерено и едностранно. Като ярки образци той уточни ракетният удар на гарата в Краматорск, който рани и умъртви десетки мирни жители, казусът в Буча, случаите с мародерства в търговски обекти в Украйна.

Елеонора Митрофанова също изрази безпокойствие, че в Европа и света се демонстрира единствено едната позиция във войната сред Русия и Украйна и изясни, че наказванията в съветската войска за мародерства, за принуждение над дами и деца са доста съществени. Поради това смята, че изказванията за сходни дейности от страна на съветски бойци са спекулации и не кореспондират с истината. Петков настоя всеки един от тези случаи да бъде изваден на ярко, в полза на обективността и изрази подготвеност за подпомагане.

Председателят на акцентира също готовността си за помощ по спасяването на нашите моряци на кораба " Рожен ", който все още се намира на пристанището в Черноморск и изрази безпокойствие, че екипажите на кораби се употребяват като жив щит от украинските въоръжени сили.

Румен Петков  Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в Математическа гимназия " Гео Милев " в добави, че дейностите по осветляване на цялата истина за биолабораториите за подготовка на биологични оръжия на територията на Украйна би трябвало да продължат, защото тези обекти съставляват опасност за цяла Европа.

В рамките на срещата ръководителят на изрази паника по поръчката на Жозеп Борел – че " войната ще се реши на бойното поле ".

Това слага под подозрение задачите на Европейската комисия и Европейския съюз. Особено като си напомни, че Борел и Фон дер Лайен трансфораха човешкото здраве и живот в бизнес и инструмент за политическо прилепяне на Русия и Китай, разяснява Румен Петков  Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в Математическа гимназия " Гео Милев " в.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР