Председателят на Републиканския национален комитет Рона Макданиел каза на бившия

...
Председателят на Републиканския национален комитет Рона Макданиел каза на бившия
Коментари Харесай

Председателят на RNC Рона Макданиел каза на Тръмп, че ще подаде оставка като председател

Председателят на Републиканския народен комитет Рона Макданиел сподели на някогашния президент Доналд Тръмп по време на среща в Мар-а-Лаго в понеделник, че ще се отдръпна от ролята си в партията, сподели източник от Републиканската партия пред CBS News.

Макданиел сподели на Тръмп, че тя е „ екипен състезател “ и ще направи това, което е в най-хубавия интерес на партията. Тръмп и Макданиел възнамеряват да обсъдят нейното бъдеще след първичните избори в Южна Каролина на 24 февруари. 

След срещата Тръмп написа в обществената си медийна платформа Truth Social, че „ ще вземе решение в деня след Основното учебно заведение в Южна Каролина по отношение на моите рекомендации за напредък на RNC. "

" Нищо не се е трансформирало. Това ще бъде решено след Южна Каролина ", сподели представителят на RNC Кийт Шипър пред CBS News в изказване във вторник вечерта.

Ню Йорк Таймс идва със засилени апели от Републиканската партия Макданиел да се отдръпна. Тя е ръководител на RNC от 2017 година и преди малко беше спечелила четвърти мандат като пред...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР