Председателят на Републиканската партия на Флорида Кристиан Зиглър е разследван

...
Председателят на Републиканската партия на Флорида Кристиан Зиглър е разследван
Коментари Харесай

Председателят на Републиканската партия на Флорида Кристиан Зиглър е обвинен в изнасилване

Председателят на Републиканската партия на Флорида Кристиан Зиглър е разследван от полицейското ръководство в Сарасота, удостовери юристът на Зиглър Дерек Бърд.

Бърд не сподели какво обвиняванията бяха, само че в отговор на въпрос на CBS News по отношение на обвиняванията, полицейското ръководство на Сарасота изпрати мощно редактиран полицейски отчет, в който се загатва обвиняване в обезчестяване и полово принуждение, което се твърди, че е станало на 2 октомври в Сарасота.

Късно в четвъртък вечерта губернаторът на Флорида Рон ДеСантис прикани Зиглер да подаде оставка като ръководител на щатската партия.

Florida Trident, организация с нестопанска цел, която се концентрира върху отчетността на държавното управление, заяви, че жена е споделила на полицията в Сарасота, че тя и Крисчън и Бриджит Зиглър са били въвлечени в тригодишна полова връзка в продължение на три години. Trident, базирайки се на източници, близки до следствието, уточни, че разследваните събития са се случили, до момента в който Кристиан Зи...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР