Председателят на регионалната комисия в НС Николай НанковНиколай Нанков е

...
Председателят на регионалната комисия в НС Николай НанковНиколай Нанков е
Коментари Харесай

Николай Нанков осъди Антон Кутев за клевета, взима обезщетение от 25 000 лв.

Председателят на районната комисия в Народно събрание Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е (ГЕРБ) осъди и на втора инстанция за клюка някогашния представител на служебното държавно управление Антон Кутев. Сега той ще би трябвало да заплати обезщетение от 25 000 лв..

„ Клеветниците би трябвало да знаят, че погрешните им изказвания няма да остават ненаказани. Защитавам положителното си име. Обезщетението ще даря за деца, лишени от наставнически грижи в изборния ми регион Ловеч. Защото те, както и положителното име, остават след нас ", написа Нанков във Facebook.

Делото за неимуществени вреди беше заведено от него в отговор на изявление на Кутев пред публицисти в коридорите на Народното събрание през 2021 година, че Нанков е подписвал контракти за над 1 милиарда лева без да са обезпечени със Закона за държавния бюджет, „ нещо, което следва да стигне до прокуратурата, тъй като съставлява форма на машинация ".

Депутатът от го даде на съд за обществено злепоставяне в резултат на изнесена погрешна информация, на клюки и обиди.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР