Председателят на проруската партия Левица“ Димитър Апасиев, която е в

...
Председателят на проруската партия Левица“ Димитър Апасиев, която е в
Коментари Харесай

Политически лидер от РСМ стои зад разследването срещу Люпчо Георгиевски

Председателят на проруската партия „ Левица “ Димитър Апасиев, която е в близки връзки с най-голямата македонска опозиционна партия ВМРО-ДПМНЕ, стои зад следствието и обвиняването в ксенофобия и расизъм на ръководителя на българския културен център „ Иван Михайлов Люпчо Георгиевски, съобщи сътрудник на БГНЕС.

След разглеждането на материалите в прокуратурата в Битоля, юристът на Георгиевски съобщи, че към момента няма обвинителен акт.

„ Бяхме извикани по следствие за вероятно покачване на обвиняване в разпространяване на расизъм и ксенофобия, което е в действителност неуместно. Цялото произвеждане се основава на подадения сигнал от партия „ Левица “, в който има исторически цитати, информация за исторически персони и цитати от изявления на Иван Михайлов. Няма никакви други доказателства “.

„ Срещу нашите клубове се стреля, палят се, а нас ни упрекват в ксенофобия и расизъм. Това е действителността през днешния ден в РСМ " съобщи на излизане от прокуратурата в Битоля Люпчо Георгиевски ръководител на КИЦ " Иван Михайлов ".

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР