Председателят на Презареди България“ Николай Бареков внесе документи за регистрация

...
Председателят на Презареди България“ Николай Бареков внесе документи за регистрация
Коментари Харесай

Бареков се отказа да става учител, регистрира партията си за евроизборите

Председателят на „ Презареди България “ Николай Бареков внесе документи за регистрация на партията в ЦИК за предстоящите евроизбори. 
 Бареков води евроконсерватори при Борисов, желае втора дясна коалиция за евроизборите  Бареков премисли: Политиката е за олигофрени, ще ставам преподавател по български
През февруари евродепутатът разгласи, че  " политиката е за лъжци и олигофрени " и по тази причина счита да стане преподавател по български език и литература. 

" За мен - три месеца до края на каторгата. От есента най-сетне ще сбъдна фантазията си да се завърна в учебно заведение като редови преподавател по литература и български език. Още идната седмица ще подам молбата си за работа в МОН в очакване на разпределението ми ", съобщи тогава той. 

Сега обаче очевидно е трансформирал решението си. 

" По всичко проличава, че борбата за възстановяване на живота и приходите на българските служащи посредством Пакета Мобилност ще се довърши в идващия Европарламент. Както знаете, аз съм единственият български евродепутат, който скочи против олигархията и поддържа хората на наемния труд. Тези от ГЕРБ, Движение за права и свободи, ДСБ, Вътрешна македонска революционна организация и Българска социалистическа партия пазят олигархията и мафията и прецакват милиони български служащи. 3 милиона българи избягаха в чужбина на Запад, с цел да получат по-достоен живот. Ако не получаваме европейски приходи и европейски условия на труд в България, в никакъв случай няма да ги върнем и ще се превърнем в анадолска провинция. Това е главната причина да не се отхвърлям от мръсотията, наречена “политика ”, и да вземам участие с моята партия Презареди България в идните избори. Въпреки наложената ми тотална цензура от мафията в медиите! Днес импортирам документите за регистрация в ЦИК! ", разгласи той на страницата си във Facebook. 

Той показва още, че записва партията си в ЦИК, " с цел да довърша борбата за правата на българските служащи в идващия Екологичен потенциал ".

" Оставам в борбата против мафията и нейните маши - евродепутатите от ГЕРБ, Движение за права и свободи (ВМРО), ДСБ, Българска социалистическа партия. Тези партии са част от олигархията в България ", добавя той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР