Председателят на правната комисия в НС Радомир Чолаков е готов

...
Председателят на правната комисия в НС Радомир Чолаков е готов
Коментари Харесай

Бърза писта в правна комисия за идеите на БСП за наказания за мигранти престъпници

Председателят на правната комисия в Народно събрание Радомир Чолаков е подготвен да вкара в дневния ред на комисията предложенията на левицата за промени в Наказателния кодекс , оповестени по-рано през днешния ден от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Очевидно това стана огромен проблем, сподели той и посочи, че трябвало да се откри някакъв метод казусът да се реши. ГЕРБ ще поддържа предложенията. Няма да дадат свои, с цел да не усложняват полемиката. ГЕРБ щели да поддържат всевъзможни рационални оферти, без значение от кого идват.

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов подлага на критика държавната политика към бежанците . Държавната политика е ние тези хора да ги галим с перо, да ги гледаме, да ги храним и поим, посочи пред медиите той. Според нашия Наказателен кодекс тези хора са нарушители, по думите му. Ако аз в този момент, без да желая мина границата, против мен незабавно ще бъде формирано наказателно произвеждане, аргументира се водачът на " Възраждане ".

Костадинов е засегнат, че законите важат за някои, а за други не, . Ако един закон не се ползва еднообразно за всички, той не е никакъв закон, а облечен в законова форма произвол, отсече още Костадин Костадинов.
 Нинова желае Народно събрание да придвижи промени в Наказателен кодекс против мигрантите
Нинова желае Народно събрание да придвижи промени в Наказателен кодекс против мигрантите

Държавата се е трансформирала в " гангстерски филм " - гонки, стрелби, а хората в граничните региони живеят в страх
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР