Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов

...
Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов
Коментари Харесай

Републиканци за България с офиси във Варна и Търговище

Председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа откри офиси във Варна и Търговище.

„ Търговище е разбъркан район и за всички е мъчно - единствено дружно без разделяне в обществото ще успеем да работим за положителното на всички ни и да развиваме района “, сподели Цветанов по време на откриването на първия офис в област Търговище в наличието на краткотрайния координатор за региона Тоника Колева. Жителите на другите общини от региона срещнаха ръководителя на Републиканци за България с проблемите си, които не са решени от години - като водния проблем в Омуртаг, честото спиране на ток в по-малките обитаеми места, обезлюдяването на района и застаряването на популацията, заради липса на благоприятни условия за работа и реализация на младежите. Констатацията от всички смесени райони е, че Движение за права и свободи и ГЕРБ са като скачени съдове и ръководят на локално и национално равнище, което води до усилване на страха у хората, репресирани на локално равнище от Движение за права и свободи, а на централно от структурите на ГЕРБ.



Нагледен образец за това са политическите лица в Силистра и Търговище. Предстои разкриване на офисите и в общините - Попово, Омуртаг и Опака. През деня Цветанов организира работна среща в Добрич дружно с Николай Милков - краткотрайно изпълняващ координатор за региона, на която бяха разисквани главните цели за идните седмици относносно структурирането на организациите в община Добричка. Обсъдена бе и опцията за провеждането на частични локални избори в Тервел. Проявен бе интерес от идната среща с специалистите от секторните политики „ Земеделие “ и „ Туризъм “ - главен занаят на огромна част от популацията в региона. „ Колегите в Добрич работят по проект за подготовката ни за парламентарните избори във всички морски общини, както и на територията на региона “, съобщи Цветанов и добави, че при започване на януари 2021 година ще бъде открит офисът в Добрич. Цветанов бе посрещнат във Варна от членове и симпатизанти, водени от Веселин Василев член на Изпълнителния съвет и координатор за Севроизточна България, краткотрайно изпълняващите регионален и общински координатор Панайот Кискинов и Младен Македонски, членовете на Контролния съвет Анна Лисичкова и Диан Иванов, както и симпатизанти на Републиканци за България, където дружно откриха централния офис на партията на бул. „ Цар Освободител “ 31.



„ Този офис ни е нужен, с цел да можем да вършим срещите си. Няма от кого да се крием, ще бъдем транспарантни за всички, които имат интерес. Убеден съм, че Варна и региона имат потребност от една нормалност, каквато и всеки български жител желае да реализира “, сподели Цветанов.

Председателят на партията благодари на всички от структурата от Варна и региона за всичко това, което са създали през последните месеци, както и на всички, които се приобщават към нашия политически план „ Републиканци за България “.

„ За мен е доста значимо да може фактически да реализираме задачите, които сме си сложили. Да бъдем политическа групировка, която да е незаобиколим фактор, да сме поръчител за евроатлантическото партньорство, да имаме експертизата във всяка една секторна политика и да може в оставащите 3 месеца до парламентарните избори да имаме опция фактически да представим това, което имаме като експертни решения, облечено в политически послания, с цел да може да спечелим повече от нашите симпатизанти и всички тези, които се двоумят, за кого да гласоподават “, съобщи Цветанов.

По думите му това, което е реализирано във Варна и региона се дава за образец в другите области на страната. „ Очакванията към вас са доста огромни “, сподели Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Във връзка с идните празници ръководителят на партията пожела здраве на всички, а по-късно мотивация за това, което би трябвало да се направи дружно. „ Трябва да използваме слабостите на политическите ни съперници, които сега са в неприятна кондиция. Ако погледнем към остарялата партия, към която принадлежах аз, там няма никакъв учредителен политически живот. Да бъдем необятно отворени към всички, които желаят смяна на статуквото, както на локално, по този начин и на национално равнище. Можем да го покажем с експертизата и силата, която носи всеки един от вас “, категричен е ръководителят на партията. Цветанов дефинира офисите на Републиканци за България като втори дом и място за разискването на хрумвания. „ Бъдете здрави и дано идните Коледни и Новогодишни празници бъдем със фамилиите си, да нямаме нужда от лечебни заведения, да имаме опция да дадем любовта и другарство си на всички близки хора, които са към нас. Благодаря ви, че ви има и сме дружно. Да си пожелаем на добър път и на добър час с Републиканци за България “, сподели още Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР