Председателят на ПП МИР представи кандидатите за народни представители на

...
Председателят на ПП МИР представи кандидатите за народни представители на
Коментари Харесай

Симеон Славчев представи кандидатите за народни представители на ПП МИР от Враца

Председателят на Политическа партия МИР показа претендентите за народни представители на партията за област враца за идните парламентарни избори на 4 април.
Водач на листата е Пресиян Павлов, който има рентгенова лаборатория за дентални фотоси в града. Светлин Павлов е на второ място в депутатската листа. Той живее във Враца и е съветник по недвижими парцели. Станислав Серафимов е на трето място в листата за претенденти за народни представители, като той има дървопреработвателно дружество в града. Четвъртото място в листата на заема Мирослав Маринов, един от най-младите и перспективни ветеринари от града. На пето място в листата е Пламен Додев, а на шесто Людмила Додева. Те са застрахователни брокери.
 Филмов и рекламен продуцент е лидер на листата за депутати на Политическа партия МИР в Кърджали Филмов и рекламен продуцент е лидер на листата за депутати на Политическа партия МИР в Кърджали
Филмовият и рекламен продуцент Георги Славчев е лидер на листата за претенденти за народни представители на Политическа партия МИР за област Кърджали. То...
" Листата от претенденти на Политическа партия МИР за област Враца се състои напълно от нови и младежи, които в никакъв случай преди този момент не са били в политиката. Убеден съм, че с техния морал, разпоредителност и родолюбие ще допринесат за възраждането и развиването на Враца и целия северозапад. Враца има неповторими дадености за развиване на туризма и селското стопанство, които са един от главните цели в програмата на Политическа партия МИР. Друга наша съществена цел е равномерното развиване на всички региони в страната и тук ръководещите са огромни длъжници на българите от северозапада. Заедно с врачани ще се преборим против тази неправда ”, съобщи председателт на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
" Всичките претенденти за депутати са от разнообразни браншове и всеки има характерно виждане за промени за развиването на района в своята област. Нашият главен приоритет е с течение на времето региона да означи забележителен напредък в икономическото си развиване, с цел да достигнем равнищата на по-развитите области в страната ", съобщи лидерът на листата Пресиян Павлов.
Той добави, че главният приоритет на претендентите за народни представители ще бъде привличането на вложители в региона, които да окажат доста влияние за икономическото развиване на града и района.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР